Fredag 21 Maj

.
.
Nästa vecka sitter nog jag och Frida i bilen stressad över att hitta till flygplatsen. För dâ kommer mamma och Mathieu till Sverige för att se min student! Det ska vara riktigt kul att ha dem här.
.
.
.
Igâr var en toppen dag för mig i skolan. Fick godkänt pâ nationela i matte! Som är sâ jävlar sjukt! Jag fick prick poängen för godkänt! härligt! Jag var pâ stan med Bella Frida Jenny och Dennis. Jag hämtade min färdiga balklänning och testade frisyrer med Lotta i nästa 3 timmar. Jag fick även bra pâ mediaprovet. Allt var bra för mig den dagen!
.
.
.
Idag ska jag till Jens och Âse. Det var länge sen nu.
Bara 2 veckor kvar till Balen och en till till studenten! Hoppas jag hinner med allt! :O
.
.
.

3 maj 2010

Nu närmar allt sig slutet!!!I helgen var det valborg. Jag var hos Julia och åt den godaste middagen EVER! Vi åt grillat och mitt kött blev så himla mumsigt! Jag tror Julia är även jätte duktig på matlagning… Blev även bjuden på sallad och efterrätt. Efter Julia gick vi till nån kille som bodde några hus bort. Jag leta ihjäl mig på skjuss in till Bollnäs och fick äntligen tag på det. Det var nån som kände DV iaf. Där hade jag skitkul med Bellut och träffa även moddan. Kul kväll. De två dagarna efter i lidandet var väl förtjänat! ;)

 

 

 

Idag måndag började vi 10. Har nog haft sista lektion med niklas praktikant. Skönt! Hade bara jeansjacka idag. Fick skjuss hem av frida, träffade Kaisa på A&H (gullpluttan) och senare så övningkörde jag i starn i trekvart.

 

 

 

 

Älskar att allt blir sommrit


RSS 2.0