Sista dagen innan nya året

Fy faaan vilken jävla människa som ska förstöra allting! Jag förstår inte hur hon lyckas varje gång, en grej är säker, hon vet inte vem hon leker med men du bitter jag tillbaks! Försöker man förstöra min nyår får man ångra sig...Hon ska få se!
28 dec

Igår har jag och Mathieu varit tillsammans hela dagen
och idag ska det vara jag och Mamma och imorgon blir
det jag och Deborah. Jag och Mamma ska shoppa nu
och hon ropar paa mig nu, lär ju gaa...

Teddy peddy är bästa hunden i världen!

Frida sötnos jag saknar ocksaa vaara braak! Pusssssss
27 december 2009Idag har jag Debs och Chouchan varit på stan och fikat och planerat. Undrar om våran nyår kommer att bli bra?
-Jag tror det!
Mathieu gick på fest ikväl, så jag har stora tv:en och bioljudet för mig själv. Jag hurde tre toppen filmer och har endast 1 kvar att kolla på. Imorn är det marknad! :D


Merry ChristmasIdag är det Jul och jag vakna av Mammas och Mathieus sjungande när dom kom med frukost i sängen till mig. Det var hempressade Juice med det. Men jag blev ganska besviken när jag fick reda att klockan var redan 12. Det var bara att kliva upp då.
Dagen innan hade jag legat i min säng och kollat på Public Enemies, The box och Avatar. Mathieu hade Även en kompis som sov över och Dom spelade så hög musik att det gick inte att sova. Därför hade jag tagit upp min mac och börjat spela Sims klockan 3 på natten. (Inte så smart)
Jag fick en ganska stor sak att tänka på idag. Ett stort problem, jag vet inte hur jag ska reagera, vad jag ska säga, vad jag ska göra... Jag hatar att få vara med i en stor hemlighet. Att veta något så stort och inte kunna säga någonting. Det är ändå inte så mycket jag kan göra. Men det är en Big Deal! Usch
God Jul, skanar er!

14 december 2009Jag har grymma vänner.
Först har jag haft en underbar deg med Jennie. Sen så är Frida så himla gullig emot mig! Och nu har jag fått bästa sms av Britta. Det värmer mitt hjärta. Vad skulle jag göra utan dom nu?

Idag är det sista dagen som Jennie är 17. Imorn är det alltså stora dagen för våran älskling! Jag blir så iriterrad att jag kan inte vara med på hennes kallas. Och att jag missar Bellas med! Usch Usch!
Men nu ska jag ha kul i Frankrike och hoppas för så lite drama som möjligt. Ska träffa Johan i Nyköping först. Det blir trevligt! Annarsh ser jag verkligen inte fram min tråkiga morgondag! (hoppas ni förstår vad jag menar och att man kan säga så!) ^^

God Jul...Torsdag
var jag till Sakomässan i Stockholm och det var bra att det blev gjort. Men jag skulle nog inte årka göra om det.

Fredag var jag och Sofie på ett kort elevrådsmöte och sen så stanna Frida Jennie Britta Jenny Dennis och Per på Torsbergs tills vi alla gick till Pickasso för att äta ihjäll oss. Sen hade vi lite idrott och senare blev det bio för mig och Frida. Det var en fantastisk film. Den bästa utav dom 3. Efter det så erbjöd FC mig att stanna kvar hos henne och det gjorde jag. Så vi åkte till Mig och hämta klädder och stanna en snabbis på Max. Sen åkte vi hem, var litte på Facebook,  och kolla på hemska julkalender! hehe

Lördag vakna jag i en underbar säng. Det var bara lite varmt i hennes rum annars hade jag kunna såvit där i evigheter! Men min buss hem gick 12 nånting. Jag fick gå ut med lilla hemska Emil och ge han mat. Sen möss jag på med ett Julspel på PS2 och med South Park. Senare åkte jag och hyrde 2 filmer och ått Take Offs goda pizza. Mums!

Söndag vakna jag med panik när jag såg klockan! Den var 09.01 och så klart trodde jag att det var Måndag! Efter en lång stund när jag nästan började grinna i sängen, kom jag på att det var Söndag! Lycka! Jag fick sova ett bra tag till. Då vakna jag vi 12 och sen spela lite Sims 2 ( :/ ) och prata en hel del med Brorsan och Mammsen. Jag fick stor Jul längtan!

Jul Jul Jul Jul Jul JUL2 dec.Ha! Vi är redan så nära Jul! Imorn är det Jesses Födelsedag, han skulle komma och umgås med oss då efter jobbet... Jag ska även till sakomässan med Sofie Britt och Jen. Ska dock snart lägga mig!

Idag har vi fått reda på gruppena till Carmen, jag blev glad när jag fick vara ordförande för min sötta och bästa (NEMO) grupp! Vad hade jag gjort annarsh? Det är också vad jag vill jobba med sen, så, ja, kul! :)

Jag är även jätte trött, så godnatt!

PS: älskar FC! ;)


RSS 2.0