Söndag 19 Feb

Hoppsan vad dagarna har gått fort! Det känns som att jag har varit här så länge nu! Ska försöka komma ihåg vad jag har gjort.

Tisdag var det valentines day. Hade skoldag och hade så trevligt. Alla svenska tjejerna från Genesis gick på bio för att se den efterlängtade filmen the vow. Så bra! Kunde inte motstå att grina lite smått! Det var definitivt den bästa filmen på länge.

Onsdag var jag ledig och låg vid polen i stort sätt hela dagen, och såklart så brände jag mig!

Torsdag höll jag mig därför ifrån solen… Var en sväng på Mallet som ligger bredvid och gjorde faktiskt inget mer vettigt på hela dagen. Förrän UTGåNG! Hade så otroligt kul!

Fredag hade jag skola klockan 8.30 till 2.30 och mådde så otroligt bakis! Satt i klassrummet med ena handen över munnen! FRÄSCHT! Värmen gjorde inte det hela mycket lättare.

Lördag, igår, var vi på IKEA!!! Så himla kul! Köpte lite deco till lägenheten och åt en varmkorv! Gott Gott! Sen så blev det såklart utgång! Med Elin och Emelie! Och det var som alla andra kvällarna… svinkul!

Idag, bakis som det bara går, har jag lagat 3 matlådor och träffat nya roomisen! Så nu ska man väll gå ut från rummet och försöka vara social medans huvudet svävar runt!

I'll keep you posted! ;)

måndag 13 feb

Idag var det orientation day på Martin College. Den ligger mitt i stan, så jäklar skönt! Tar kanske 10 sec för att komma till shoppingsgatan! Nu är det bara att hitta ett jobb så jag kan ha råd med shopping! Men annars var det riktigt trevligt att se hur campuset såg ut! Vi fick gratis pizza till lunch fast att jag tror inte riktigt att dom hade räknat med att alla bara skulle få en bit var.. Vi var så klart alla svinhungriga! När jag kom hem var jag och träna för andra gången i veckan! Hoppas att jag kommer fortsätta så! Utom små detaljerna med min dåliga rygg så känns det riktigt skönt. Nu ska jag sova, ska upp tidigt och jag kan ändå inte kan kolla på mina favoritserier! Hur ska jag överleva egentligen?

12 feb 2012

Utgången igår var så jävlar lyckad! älskar älskar älskar Brisbane! Det ända som var drygt var att det var så jävlar varmt! Killarna var såååå otroligt trevliga! och snygga! Idag vaknade jag bakis klockan 7 och låg och väntade på att solen skulle nå polen, och jag kan säga att värmen är olidlig! Jag låg där i stort sätt hela dagen, och nu har jag tagit en powerwalk till affärn för att köpa frukt! Mumms Mumms!

Sol Sol Sol

Känner mig sâ glad att vara här idag när det är sâ varmt! Har typp legat vid polen hela dagen och var nyss och köpte vin. Snart börjar festen!!! Längtar verkligen att fâ se hur killarna ser ut här.. Men med vad jag har märkt hitills sâ ska dom vara helt okej. Puss


11 feb 2012

Har fått igång internet! Känns så skönt! För vad gör man utan internet liksom. Men det suger ju fortfarande för att jag får bara 2 GB per månad! Så det blir inge gossip girl eller alla andra serier jag brinner för.

Resan.. Ja, den gick väll som den gick. Såg en råtta på flygplatsen i Amsterdam (det kanske var en mus) Sen när jag skulle landa i guangzhou (china) så landa vi i Bejing för att de ville kontrollera visum där istället. Jag kan säga på en gång att flygkaptenen måste ha fått sitt jobb i ett flingorpaket, och det kan även fem personer runt om mig som börja spy antyda, men även flygvärdinnan som höll handen över munnen meddans hon sprang till toan två gånger. Usch Usch. Resan från Bejing till Guanzhou gick på ungefär två timmar och jag han få ryggskott och cola på halva min tröja av en vild liten asiat. Har även aldrig ätit sån äcklig mat förut. China Southern Airlines = aldrig mer!

Men jag kom fram i alla fall. Det är så skönt att vara HÄR! När jag gick ut från flygplatsen fatta jag inte hur det kunde vara så varmt. Så lycklig! Allt ser ju fantastiskt snyggt ut! Sen när jag kom hit, fick jag höra att jag, Linda och Phillipa inte skulle få bo tillsammans eftersom vi hade bokat så sent! Så nu blev jag sambo med två killar i ett år! Har inte träffat ena än eftersom han är i Melbourne och festar, men har hört att han ska vara snygg snygg snygg! Andra killen heter Matthew och kommer från Canada, super trevlig!

Ja, har varit här i en eftermiddag och en dag, och jag kan säga redan nu att jag kommer att ÄLSKA att bo här!


ps: Har även hört att vi alla som kommer att börja plugga event nu kommer att få en varsin iPad 2 av skolan eftersom de vill bli ekologiska och spara in på papper! Lycka!

7 feb 2012

Hej Allihop!

 

Jag måste erkänna att jag tycker att det kan vara väldigt tråkigt att blogga ibland! Men nu ska jag göra mitt bästa för att inte svika er! Klockan är 00.42 och jag ska redan om några timmar flytta från kalla Sverige till Australien! Det tycker jag också är en väldigt bra anledning för att börja uppdatera bloggen igen. Men bara för att jag är motiverad nu, så lovar jag ingenting.

 

Idag fick jag äntligen visum. Det var på tiden! Jag träffade även Britta för sista gången för året. Känns skit! Men som tyr är finns det faktiskt skype och facebook. Packningen är jag inte riktigt klar med än. Men resten får jag ta imorgon!

 

Fakta som jag ska försöka komma ihåg:

 

It is impossible to say

"Good eye might"

without sounding Australian


RSS 2.0