Nu saknar jag min Britta!


Inte så mycket mer att säga. Saknar min älskling så otroligt mycket nu. Kom hem!

23 Maj 2011

Nu har jag varit dålig på att uppdatera bloggen igen!

 

Har äntligen kommit hem till svergie, blev upphämtad av mommis, moffis och bästisen frida på station och sen bjuden på grillat med gratäng! Göttans!

 

Lördag åkte jag till jens och åse för att träffa mina småkusiner för första gången. Så otroligt söta! Känns att jag kommer att vara där ganska mycket nu! Sen så fick jag festa med saknade vänner! Vi var på en tom tranan och det sög ganska hårt! Men som sagt, roligt att vara hemma* nu! :)

Britta saknades verkligen! Kändes konstigt att hon inte var med!

 

Igår har jag varit trött som ett zombie! Tror att flygresan kom ikapp mig. Men man har väll varit uppe med tuppen idag så det lär ju ställa om sig snart.

 

BACK IN TOWN ♥


Sov.Probleme

Måste berätta att jag hade jätte svårt att sova innatt för att jag hade en låt i huvet.

 

"För Vi Har Tagit Studenten, För Vi Har Tagit Studenten, För Vi Har Tagit STUDENTEEEN!

Fy Fan Vad Vi Är Bra!!!"

 

Har sprungit runt i manhattan idag igen! Det blev lite times square där jag mötte up Marlén, sen så gick vi ner 5av och träffade Erika, och sen så åkte jag och Rikan ner till mitt bästa shoppingställe. SOHO. där jag köpte eh ja, 3 par converse! Till slut så var vi och käka mat på en riktigt mysig restaurang i Greenwich Village, åt en american cheesburger med chips, och sedan åkte vi upp till Penn-station för att äta riktigt goda velvet muffins!

Jag kommer definitivt sakna New York! Saknar ju det redan nu, och är fortfarande här! haha

 

Nu- Pakning Pakning Pakning - innan att sova för att vara pigg till min sista dag som Long Islandare!

 

See You Soon My Lovers :)


16 maj

Jag har haft så roligt de sista veckorna så jag har verken hunnit uppdatera bloggen eller fixa bilder! Och nu har jag bara 3 dagar kvar! Tiden har gått så otroligt fort, jag som trodde att jag skulle vara helt ensam och ha jätte tråkigt, jag har verkligen träffat underbara och fantastiska människor och blir bara ledsen att lämna new york! Men det ska även bli så kul att komma hem till sverige efter mer en ett halv år! Jag ska ha så så kul i sommar...

Var ut i helgen, och även när man är så långt ifrån europa, hur kommer det sig att man hamnar flirta med franska killar??? haha En grej har jag och Erika kommit fram till, Amerikaner har ingen still, är så otroligt dåligt klädd och om de inte är svarta, så kan de inte dansa!
.
.
Längtar efter mina älsklingar. ♥

ALOA!

Har haft en riktigt trevlig vecka.

Jag hade jätte roligt på vallborg, träffade SvenskaKyrkan söndag i Central Park och fikade med trevliga tjejer. Det är så fint med blommor överallt där.

Början av veckan har jag bara shoppat och gjort av med pengar! Mitt tågkort har gått ut så det kostar mig 400 :- varje dag att åka in och hem från manhattan. eh? inte okej.

 

Igår kväll, Fredag 6 Maj 2011, Kom en limousins och hämtade upp mig i Melrose, jag fick åka in helt själv till new york, I MIN EGEN VITA LIMO!!! Sen så blev jag bjuden på den flottaste restaurangen jag har varit i hela mitt liv. Fick Caviar som förrätt, priset var inte ens med på menyn, min rätt var dyrare än allt jag hade shoppat i hela veckan! Men ni har inte hört allt än. Vinet han beställde kostade 19.000 DOLLAR!!! Så himla sjukt! Jag kände mig så himla underkläd! Jag i mina converse med champagne och frukt! Haha

Sen så tog vi limousinen till Brodway där jag fick sitta i en bås till Musikalen, Chicago. Så otroligt himla bra!

 

Kände mig som än rik kändis från ett okänt litet land! Folk knäppte kort på limon när vi åkte runt i the big city.

 Vallborg.
Brooklyn Bridge
Fika i central park

 

Ikväll ska jag på Comedie Central.


RSS 2.0